Speel alsof je in Ierland bent…


Ireland Town is een spel dat speciaal is ontwikkeld om op een nieuwe manier een voorproefje van Ierland te krijgen. Door deel te nemen aan Ireland Town, kunnen spelers hun eigen stad en toeristische attracties bouwen. Ook kunnen er ansichtkaarten worden verstuurd aan je Facebook vrienden. “Dit is een fantastische nieuwe manier om te laten zien wat Ierland als vakantiebestemming te bieden heeft, je bent zelf de schepper van je perfecte eigen Ierse stad, je kunt je eigen ‘thatched cottages’ bouwen, je eigen bier brouwen om in je eigen café te verkopen, deelnemen aan een muzieksessie en alle delen van het eiland bezoeken”, aldus Karen van der Horst, plaatsvervangend Marketing Manager in Amsterdam.

Ierland Toerisme is volgens eigen zeggen het eerste Nationale Toerismebureau dat een social game lanceert. Het borduurt voort op het enorme succes van online spellen als FarmVille en CityVille, die ook in Nederland grote populariteit genieten. “De social game is een nieuwe manier om potentiële vakantiegangers te betrekken bij de ervaring van een vakantie in Ierland. Ierland Toerisme is continu op zoek naar nieuwe manieren om vakantiegangers te bereiken en sociale media lenen zich hier erg goed voor. Mensen die naar Ierland willen reizen, kunnen van deze innovatieve manier gebruikmaken om zich te oriënteren.” aldus Mark Henry, Algemene Directeur Marketing van Ierland Toerisme. www.facebook.com/irelandtown

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.