Sprookjescamping gaat weer open


Vanaf 30 maart kunnen gezinnen met kinderen weer “magisch plezier” beleven tijdens een vakantie in eigen land op de Sprookjescamping in het Overijsselse Vechtdal. Op deze vijf-sterren familiecamping, genomineerd voor de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2012, zorgen de sprookjesfiguren van de camping voor plezier.

Op Sprookjescamping de Vechtstreek staan de vele sprookjesvrienden iedere dag, dus ook buiten het hoogseizoen, klaar om kinderen van 2 tot 11 jaar te vermaken. Het animatieteam biedt kinderen in verschillende leeftijdscategorieën een dagvullend programma met diverse activiteiten, zoals knutselen, vlotten bouwen of theater maken. Zo komt ook de rest van de familie toe aan een welverdiende vakantie. Bijzonder aan de Sprookjescamping is dat hij een open podium biedt voor kinderen om hun creativiteit en talenten te ontplooien. Iedere avond kunnen de kinderen in het Sprokkeltheater een theatervoorstelling geven voor alle bezoekers van de camping.

Sprookjescamping de Vechtstreek behoort al jaren tot de best gewaardeerde vakantieverblijven van Nederland (ANWB Camping van het Jaar 2007, Zoover Populairste Camping 2010, ANWB beoordeling 9,4). Niet alleen is het sprookjesthema tot in de puntjes uitgevoerd, de kwaliteit en klantvriendelijkheid wordt jaar na jaar door de gasten hoog gewaardeerd. Ook de schone faciliteiten en sanitair (op verschillende hoogten, speciaal voor de kinderen), tot luxe elementen als een jacuzzi, bubbelbaden, zonnedouche en sauna, WiFi verbinding over de hele camping en de nieuwste speelgoedtoestellen zoals de Sona, zorgen voor een hoge waardering.

Naast kampeerplaatsen (met op ieder veld speeltoestellen) beschikt de Sprookjescamping ook over compleet ingerichte tenten, chalets, stacaravans en trekkershutten. Voor de echte prinsen en prinsessen is er een Sprookjeskota. In dit huisje in Finse stijl zijn de gebruikers van alle gemakken voorzien. In ieder huisje zit een keukeneiland met vaatwasser en magnetron en een bubbelbad met aparte massagedouche. Een heerlijke open haard voor de frisse avonden maken het verblijf compleet.

Sinds vorig jaar heeft de Sprookjescamping zowel een binnen- als (diep) buitenbad. Het recreatiemeer ‘Oldemeijer’ met een zandstrand ligt op steenworp afstand en aan de camping grenst een volle visvijver, waar gasten met een (ongemotoriseerde) bootje op kunnen.

De omgeving van de Sprookjescamping biedt recreatiemogelijkheden. De Vechtstreek is gelegen in het Vechtdal (Overijssel) bij Rheeze-Hardenberg in één van de mooiste natuurgebieden van Nederland met wandel- en fietspaden. Attractieparken als Avonturenpark Hellendoorn en Plopsa Indoor zijn binnen een half uur per auto bereikbaar. Meer informatie: www.sprookjescamping.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.