Stekkerfestival in Utrecht


Het Stekker Stamppot Festival is de naam van een nieuw muziekfeest, dat dit jaar voor het eerst gehouden wordt op 25 februari, van 16.00u tot 04.00u in HAL16 in Utrecht tijdens de voorjaarsvakantie. Stekker Fest noemt zichzelf “een intiem, kleinschalig festival dat progressieve elektronische en alternatieve (live) muziek combineert met straattheater, rare dingen, installaties, chaos, liefde en (interactief en creatief) vermaak”.

De organisatie Vers Vermaak zorgt voor heerlijke winterse en gure culinaire lekkernijen als stamppot, snert, glühwein, warme chocomel met Cubaanse bruine rum en slagroom, authentieke rookworsten en met als klap op de koekenpan een Jägermeisterbuffet tijdens dit feest. Het festival heeft als voorgerecht en als toetje dikke DJ’s als Steve Rachmad, Mirella Kroes, SHMLSS, 030303, Many and More, Walter Wunderbar & seine DDR Klappers, Daya, Janszoon, en live optredens van Border Community wervelwind Fairmont, Stamppot, Stiften, Box the Beat, Les Troubadours de Potte Stampe en Fuck de Maya’s. Stekker Stamppot Festival draait dus om eten, drinken en dansen. Meer informatie: http://zoekjestekker.nl/

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.