Tiran in sneeuw

De winnende creatie.


‘De Tiran, geloof, hoop en liefde’ is de naam van een winnend kunstwerk. In Ischgl (Tirol) is op de pistes van de Silvretta Arena de winnaar gekozen van de 19e editie van het evenement Shapes in White. Het Oostenrijkse/Duitse team met Michael Bachnetzer en Sven Jurisch sleepte, met

Geïnspireerd door het thema ‘draken’ zijn tien teams van professionele beeldhouwers vier dagen aan de slag gegaan met metershoge sneeuwsculpturen. Het Oostenrijkse/Duitse team met Michael Bachnetzer en Sven Jurisch is met hun sculptuur ‘de tiran, geloof, liefde en hoop’ door de deskundige jury als winnaar gekozen. De tien sculpturen zijn te bewonderen totdat de zon de kunstwerken laat smelten.

Met meer dan 238 km piste van de Silvretta Arena, behoort het wintersportgebied van Ischgl/Samnaun tot de beste van de Alpen. Dankzij de hoge ligging, 90% van de pistes bevindt zich boven 2.000, is de sneeuwzekerheid groot. Consumenten vinden informatie over Ischgl op de website www.ischgl.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.