Voorjaarsvakantie in de tropen


Een ontspannen vakantie en gierende kinderpret gaan heel goed samen. Dat zegt Hyatt Regency Curaçao te kunnen bewijzen “door exclusieve service en luxe te combineren met een boeiend en uitgebreid kinderprogramma”. Terwijl papa en mama met de voeten in het zand genieten van een cocktail, gaan de kids op krabbenjacht of vliegeren op het strand. En dat alles in een paradijselijke setting met luxe. Het lijkt een ideale gezinsvakantie voor wie dit voorjaar wil genieten van ontspanning, plezier en een flinke dosis zon.

Caribisch kinderparadijs
Het actieve en spannende recreatieprogramma van Hyatt Regency Curaçao is gericht op kleine gasten in de leeftijd van 3 tot 12 jaar. Alle activiteiten zijn geïnspireerd op de lokale cultuur en natuurlijke omgeving, maar zorgen vooral voor veel vakantiepret. Snorkelen langs de kust, zeeschelpen verzamelen, tropische vissen voeren, bijzondere leguanen of hagedissen zoeken en ontdekkingstochten door grotten zijn een kleine greep uit het kleurrijke aanbod. Bij Camp Arawak zijn kinderen iedere dag van 9.00 uur ’s ochtends tot 21.00 uur ’s avonds ontdekkingsreiziger, onderzoeker, kunstenaar en atleet tegelijkertijd.

Ontspannen en genieten
Lekker uitwaaien tijdens een baantje over de uitdagende 18-holes Pete Dye Championship golfbaan of tot jezelf komen met een wellness behandeling in de luxe Atabei Spa: Hyatt Regency Curaçao biedt ook de volwassen bezoeker voldoende ingrediënten voor een ontspannen verwenvakantie. Van culinair genieten bij seafood restaurant SHOR tot een sunset cocktail van award winning bartender Humphrey: geniet in stijl van een welverdiende voorjaarsvakantie. Voor meer informatie over het hotel en Camp Arawak zie www.curacao.hyatt.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.