Waterski valpartijen


Het is een menselijke onhebbelijkheid om te lachen als iemand wat ongelukkig valt. Is dat een intern afweermechanisme? Of wat? We zijn in ieder geval wel geobsedeerd als het om vallen gaat. Kijk maar naar de populariteit van blooper-programma’s een paar jaar geleden. Zelf heb ik het er moeilijk mee als ik weer een kleuter zichzelf van een schommel zie lanceren. Nee, dan is het kijken naar deze video met ski-valpartijen veel onschuldiger. Je wéét dat ze gaan vallen, maar je weet ook dat ze zich dankzij het water geen pijn doen. In deze video een aantal hele fraaie lanceringen. Okay, hij is een beetje bewerkt, maar was het een Maffia-film, dan zou het toch zo kunnen gaan? En wil je er meer van zien, volg dan deze link.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.