Zoover passeert 1,5 miljoen-grens

Er zijn natuurlijk ook kanttekeningen bij Zoover te plaatsen: Het blijft raar dat als 1 iemand een recensie plaatst en die een 10 geeft, die dan ook prominent bovenin verschijnt.


Vakantiebeoordelingswebsite Zoover heeft sinds zaterdag meer dan 1,5 miljoen beoordelingen op haar website staan. Op 29 maart 2010 passeerde Zoover de grens van 1 miljoen beoordelingen van vakantiegangers al. Gemiddeld komen er zo’n 2 a 300 duizend beoordelingen bij op jaarbasis. De Nederlandse reiziger beoordeelt op Zoover hotels, appartementen, bestemmingen op verschillende kenmerken.

Sinds de start van Zoover in 2005 is de site volgens eigen zeggen uitgegroeid tot de belangrijkste reiswebsite van de Benelux. Uit recent onderzoek van GfK Intomart blijkt dat 60% van de boekende vakantiegangers Zoover gebruikt voordat ze overgaan tot boeken. De 1,5 miljoenste beoordeling is de beoordeling van Marjolein. Zij schreef op 14 januari de volgende beoordeling over Hotel de Plantaan in Delft (8.1 gemiddeld op Zoover). Haar eindoordeel was een 9: “Hotel de Plataan, midden in Delft, is echt eens wat anders. De kamers zijn heel origineel en voorzien van verschillende gemakken. Leuk die stortdouche met al die stralen die om je heen op je af komen. Ontbijt is prima. Personeel wil best wat extra doen als je iets bijzonders wil. De omgeving is gewoon hartstikke leuk, je loopt zo de stad in terwijl je auto veilig op de eigen parkeerplaats (waar ook nog allerlei verrassende dingen zijn te vinden zoals bijenkorven, kippen, vogelhuisjes, nest kasten) staat. Als het regent hebben ze een leen paraplu. De prijs kwaliteit is echt heel redelijk, tenslotte krijg je iets bijzonders. Mensen die een klacht hebben zou ik aanraden dit te bespreken, wij hadden ook een kleinigheid en dat is heel snel opgelost. Dingen gaan nu eenmaal stuk….” Marjolein ontvangt van Zoover een fiets van Beick.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.