April = Wandelmaand


Nivon, een landelijke vereniging met 23.000 leden die onder andere het wandelen in Nederland promoot, maakt zich zorgen: “De financiering van Lange-Afstand-Wandelpaden als het Pieterpad staat onder druk. Blijft na dit jaar het Lange-Afstand-Wandelnetwerk (kwalitatief) overeind in de provinciale budgetten? En wat is het effect van de drastische kortingen door de huidige regering op natuur en landschap?”, zo schrijft Nivon.

Veel Lange-Afstand-Wandelpaden en Streekpaden zijn door Nivon-vrijwilligers bedacht en worden door hen onderhouden. Nivon-Natuurvrienden is een vereniging met een groen hart. Genoeg reden om het wandelen te omarmen tijdens April Nivon Wandelmaand en het ook gewoon te gaan doen. Deelnemen aan een wandelactiviteit, ergens in Nederland? Met korting overnachten in een Nivon-natuurvriendenhuis? Een wandelgids winnen via een prijsvraag of wandelverhaal? Het kan allemaal. Kijk voor de mogelijkheden op www.nivonwandelmaand.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.