Beurs valt goed bij Vlamingen

Beurs valt goed bij Vlamingen 9

Vreugde in Vlaanderen. Foto: Erik van den Boom


De eerste Fiets- en Wandelbeurs in Vlaanderen is goed aangeslagen. Zaterdag en zondag samen bezochten meer dan 14.000 bezoekers de beurs. “Al onze verwachtingen zijn overtroffen”, aldus Theo Jorna, organisator van de beurs. “Net als vorige week in Amsterdam zien we dat een groeiende groep mensen op zoek is naar leuke routes of bestemmingen om te fietsen en wandelen. Die groep hebben we dankzij de samenwerking met Vlaamse organisaties als de Vakantiefietser, Grote Routepaden en Aktivia ruimschoots bereikt. Er komt dan ook met zekerheid een nieuwe editie van de Fiets en Wandelbeurs, meer bepaald op 16 en 17 februari 2013.”

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.