Boek een groene reis

Steun voor de lokale bevolking.


Boek je reis eens groen. En, eh nee, dan bedoelen we niet met groene dollarbriefjes, maar op een milieuverantwoorde manier. GreenSeat maakt groen op vakantie gaan nu mogelijk. Wie bij de reis een GreenSeat boekt, compenseert de CO2-uitstoot door huishoudens in ontwikkelingslanden toegang te geven tot duurzame energie. Om deze manier van vakantievieren onder de aandacht te brengen start GreenSeat de ‘Boek Groen, Win Groen’ campagne. Wie in februari of maart boekt bij een deelnemende GreenSeat reispartner en daarbij de CO2-uitstoot compenseert, maakt kans op groene reizen. Zoals een reis naar fiets- en vogelparadijs Mazurië, een driedaagse citytrip naar romantisch Parijs of een week naar indrukwekkend IJsland. Een groene vakantie, die gratis is.

GreenSeat reispartners Sunny Cars, Treinreiswinkel, SNP Natuurreizen en CheapTickets.nl verzorgen de reizen. Boek je bij hen een GreenSeat, dan doe je automatisch mee. Een reiziger die niet via één van de deelnemende partners een reis boekt, kan ook direct via www.greenseat.nl een GreenSeat boeken en meedoen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.