Center Parcs start Weekend XL

Center Parcs start Weekend XL 9

Huisje van Center Parcs: Uitzicht op de natuur.


Op het werk ook aan het plannen en overleggen met de collega’s hoe die vakantiedagen dit jaar weer ingevuld moeten worden? Ruim in de planning (en begroting!) ook plaats in voor weekendjes weg. Daarvoor zijn nu weer nieuwe mogelijkheden. Ruim 5 jaar na het succesvol lanceren van het Center Parcs Mystery Park slaan Center Parcs en BungalowS.nl opnieuw de handen ineen voor een nieuw concept: Center Parcs XL Weekend. Hiermee kan de consument een weekendverblijf boeken van 4 nachten, voor de prijs van 3 nachten. Een weekendverblijf wordt daarmee verlengd met een gratis extra nacht. Het XL weekend geldt voor aankomst op donderdag en vertrek op maandag of aankomst op vrijdag en vertrek op dinsdag. Door dit nieuwe concept toe te voegen aan het huidige aanbod wordt er ingespeeld op de behoefte van consumenten aan flexibele aankomst- en vertrekdata. BungalowS.nl is de enige site waarop het Center Parcs XL weekend te vinden is.

De consument kan kiezen uit deelnemende parken van Center Parcs in Nederland, België en Duitsland. Een XL weekend in een 2-persoons cottage is al te boeken vanaf Euro 149,-. Binnen de bungalowmarkt is de vrijdag al jaren de vaste aankomstdag voor een weekendverblijf, wat door de vroege vrijdagmiddagspits nadelig kan zijn. Het nieuwe concept is derhalve aantrekkelijk voor doelgroepen die juist niet op vrijdag op hun bestemming willen aankomen.

Woordvoerder Ed Trentelman van BungalowS.nl: “Voor gasten die kunnen afwijken van de vrijdag als aankomstdag is met het Center Parcs XL weekend in de file staan op weg naar een bungalowpark verleden tijd. Ideaal voor bijvoorbeeld zzp’ers, zelfstandige ondernemers en gezinnen zonder schoolgaande kinderen. Met het XL weekend wordt het weekend opgerekt en wordt een verblijf van 4 nachten aangeboden voor de prijs van 3. In de hotelbranche zie je gelijksoortige acties, zoals een 3=2 actie met een gratis extra nacht van zondag op maandag. Voor zustersite Weekendjeweg.nl is dit doorlopend de best scorende hotelactie. Kortom, de vraag naar deze verblijfsmogelijkheden is er bij de consumenten”, aldus Trentelman.

BungalowS.nl is een initiatief van Weekendjeweg.nl en onderdeel van Bookit, marktleider in Nederland op het gebied van korte tussendoor vakanties in zowel hotels als bungalowparken. In 2011 werden 370.000 boekingen gemaakt bij Bookit met een totaalomzet van ruim 60 miljoen euro. In een jaar tijd boekten bijna 1 miljoen gasten via een van de sites een korte vakantie. Weekendjeweg.nl is de bekendste site van Bookit, gevolgd door BungalowS.nl, Nachtjeweg.nl, Hotelletje.nl, BungalowTrips.nl, Weekendjeweg.be, Kampeerplaats.nl, Kerstmarkten.nl en Weekend4u.nl. Vanaf 1994 is Bookit gespecialiseerd in het verzorgen van reserveringen voor hotels en bungalowparken. Bookit is onderdeel van Holidaybreak Ltd, waarvan Cox & Kings, de oudste touroperator ter wereld, eigenaar is.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.