De Duitsers komen!


Europese bedrijven strekken maar al te graag hun armen uit over de landsgrenzen. Om hun markt te vergroten. Dat geldt niet alleen voor Nederlanders, die graag zaken willen doen met de Duitsers, maar ook andersom. De Duitse reisorganisatie ITS, gespecialiseerd in familievakanties naar zonbestemmingen rond de Middellandse Zee en wintersport in Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, Italië en Tsjechië, heeft een eigen Nederlands plekje op internet sinds kort: Via www.itsholiday.nl wil het bedrijf zijn vindbaarheid en boekbaarheid vergroten.

Tevens is het aantal reisbureaus in Nederland waar hun vakantieprogramma geboekt kan worden gestegen naar ruim 600. Ook is het winter- en zomeraanbod voor 2012 fors uitgebreid naar bijna 650 accommodaties.

Het wintersportaanbod van ITS omvat momenteel zo’n 600 hotels in de bestemmingen Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, Tsjechië en Italië. Arrangementen zijn op basis van eigen vervoer. In ruim honderd hotels mogen kinderen tot 11 jaar gratis in de kamer van de ouders logeren. Onder de aanbiedingen bijvoorbeeld hotel Platzer in Gmünd in het Oostenrijkse Karinthië: een week vanaf 530 euro twee volwassen en twee kinderen gratis op vertrek 3 maart. Vanaf 322 euro is de prijs voor 4 personen in hotel Wiesenbauer in Hafling in Zuid Tirol op dezelfde vertrekdatum. In veel hotels krijgen ITS klanten een gratis skipas.

Momenteel worden de vliegbestemmingen Turkije, Portugal, Spanje, Griekenland, Tunesië, Bulgarije en Egypte aangeboden. De Spaanse vakantiebestemmingen zijn naast de Costa del Sol ook Ibiza, Gran Canaria, Mallorca, Fuerteventura en Tenerife. Afhankelijk van de bestemming kunnen Nederlanders vliegen vanaf de luchthavens Düsseldorf, Köln, Bremen, Dortmund, Weeze, Münster, Bremen, Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Eindhoven en Maastricht. In het zomeraanbod behalve hotels ook veel all-inclusive resorts in onder meer Turkije en Egypte. Prijzen van 280 euro per persoon voor 1 week in het all-inclusive Alaiye Resort & Spa in Alanya inclusief vlucht en transfer.

ITS is een merk van de Rewe Group, de op een na grootste reisorganisatie in Duitsland. In 2009 gingen 6,2 miljoen vakantiegangers via een van de Rewe merken weg waarbij een totale omzet van 2,9 miljard euro gerealiseerd werd.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.