Efteling lanceert Sprookjesboom app

Efteling lanceert Sprookjesboom app 8

Screenshots uit het spel.


Wie het ‘Efteling-gevoel’ overal met zich mee wil nemen kan overwegen om voor 1,59 euro een app van het Brabantse pretpark te kopen: In de Sprookjesboom app gaan kinderen op zoek naar de Sprookjesbosbewoners die zich verstopt hebben op verschillende locaties in het Sprookjesbos, maar ook in Winterland: de locatie waar Sprookjesboom de Film zich grotendeels afspeelt. Bekijk het promofilmpje van de app.

De Sprookjesboom applicatie is gemaakt in de herkenbare en originele stijl van Sprookjesboom, waarbij de besturingsmogelijkheden van smartphones en tablets zijn verweven in het spelconcept. Zo komt Fakir te hulp als je drie keer met je apparaat schudt (i.p.v. stampt) en kan IJsdraak je scherm bevriezen, waarna je met je vinger het beeldscherm moet ontdooien.

Het zoek & vind spel wordt afgewisseld met korte behendigheidsspelletjes waarin de diverse Sprookjesbosbewoners een hoofdrol spelen en waarmee je extra tijd kunt winnen of verliezen. De app is goed zelfstandig te spelen voor kinderen vanaf ca. 5 jaar, maar is met wat hulp van een ouder, ook al geschikt voor de allerkleinsten. Het spel bevat originele Sprookjesboom animaties en audio en is onderdeel van de multimediale merkbeleving van Sprookjesboom. Naast de applicatie bestaan al een televisieserie, film, (mobiele) website, merchandise artikelen, eigen pagina’s op Hyves, Twitter en YouTube en kunnen kinderen Sprookjesboom ook in levenden lijve bewonderen in het Sprookjesbos in de Efteling.

De Sprookjesboom app is beschikbaar voor Apple iPad, Apple iPhone en Android en te downloaden via de App Store (iTunes) en Android Market voor € 1,59.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.