Er ligt sneeuw te wachten


Koning winter is terug in de Kitzbüheler Alpen. Strak geprepareerde pistes of een dik pak sneeuw tot wel 3 meter. Dat is het actuele beeld in de tien skigebieden van de Kitzbüheler Alpen. Kijk hier maar: Video: Poedersneeuw in Kitzbüheler Alpen

De Kitzbüheler Alpen is na de groene pistes aan het begin van het skiseizoen weer gehuld onder een witte deken. Met deze winterse condities en 1.087 km pistes staat niets een goed winterseizoen in de weg. Kijk voor meer de actuele sneeuwcondities en webcams op: http://www.kitzalps.com/nl/sneeuwcondities-pistenconditie-temperatuur-sneeuwv.html

In Kitzbüheler Alpen kan tot eind april worden geskied. Een groot voordeel van skiën in het voorjaar is dat de zon zich vaker en langer laat zien. Alle skigebieden van de Kitzbüheler Alpen hebben voor de maanden maart en april aanbiedingen. Kijk voor alle aanbiedingen op: http://www.kitzalps.com/nl/sneeuwaanbiedingen.html

De consument vindt meer informatie op www.kitzalps.com/nl en bij Kitzbüheler Alpen Marketing, tel.: +43 5356 647 48, info@kitzalps.com

De Kitzbüheler Alpen (in 2010 gekozen tot ‘s werelds beste skiregio) is met 1.087 km pistes, 356 gondelbanen en liften en 100 gemarkeerde skiroutes één van de grootste en populairste wintersportgebieden van Europa. Met de Kitzbüheler Alpen AllstarCard (geldig tot 1 mei 2012) hebben wintersporters toegang tot meer dan 1.000 kilometer piste in de tien skigebieden: Kitzbühel, SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental, Saalbach-Hinterglemm-Leogang, Zell am See, Kitzsteinhorn (3.203 m), St Johann in Tirol, Waidring, Fieberbrunn, Wildschönau en Alpbachtal.De Kitzbüheler Alpen is de eerste grote skiregio in Oostenrijk en direct via de afslag Kufstein Süd zonder Autobahnvignet te bereiken.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.