Geen schotsen in Marken

Geen schotsen in Marken 9
De redactie van Elke Dag Vakantie wilde dit weekend een tocht ondernemen naar het voormalige eiland Marken om zelf eens een serie foto’s te maken van de vuurtoren daar omringd door ijsschotsen. Dat bekende plaatje bleek echter niet te schieten te zijn. Gelukkig hadden we eerst de moeite genomen om op de (uitgebreide) site van de vuurtoren te kijken. Daarop de waarschuwing: Kom niet, want er is niks te zien. Door de wind is al het ijsmateriaal ditmaal richting Friesland gedreven. Dus een dagje Marken (in 10 km rond te lopen) houden we nog even tegoed voor de zomermaanden. Op de site van de vuurtoren staat een mooi printbare wandelroute.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.