iPad mee naar het strand


We zien het onszelf nog niet zo gauw doen: de iPad mee naar het strand. Teveel schittering, te grote kans op krassen, gauwdieven die hem meejatten etc. Maar er is een bedrijf die voorziet dat dit toch de toekomst wordt. De firma Sun Europe meldt trots: “iPads zijn nu in alle omstandigheden te gebruiken dankzij de Aryca waterproofcase. Deze beschermt de gevoelige apparatuur op zanderige, natte en stoffige plaatsen. De producten van hoogwaardig materiaal zijn een uitkomst voor watersport-, strandbezoekers en andere recreanten. Op het dek van de boot, bij het zwembad, op het stand, met de iPad kan niets meer misgaan. De gebruiker bedient de toetsen middels een flexibele siliconen toplaag. Aan de achterzijde is er een inklapbare steun om het toestel ook rechtstandig (als tafelmodel) te gebruiken.”
Meer informatie: http://www.aryca.eu/ en http://www.sun-europe.eu/nl/sun-outdoor

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.