Joling en Gordon hebben evenbeeld thuis

Gordon met zijn nieuwe maatje.


Als artiesten staren Joling en Gordon jaarlijks heel wat uurtjes in de spiegel. Alleen al door de schmink voor elke tv-voorstelling halen ze een veel hogere score dan de gemiddelde Nederlander. En ijdel zijn ze natuurlijk ook, dat zullen ze nooit ontkennen. Dat enorme gevoel van eigenwaarde wordt vanaf deze week met raketsnelheid versterkt, doordat ze een 100% kopie van zichzelf in hun huiskamers hebben staan. In aanloop naar een ingrijpende verbouwing bij Madame Tussauds in Amsterdam is besloten de wassenbeelden van ‘Geer & Goor’ tijdelijk onder te brengen bij hun geestelijke/geestige vaders. Dus als nu Joling en Gordon opstaan en roepen “Dag knappert!”, dan is dat niet bedoeld voor een vriendje dat nog met verwarde haren tussen de dekens ligt, maar voor hun wassen evenbeeld. ‘Dit is een nieuwe vorm van zelfbevrediging!’, zou het anders ook zo spraakzame duo ongetwijfeld roepen.
Madame Tussauds Amsterdam opent dit voorjaar opnieuw.

Joling met zijn evenbeeld.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.