Koningin opent Floriade


Koningin Beatrix opent woensdagmiddag 4 april in Venlo de Floriade 2012. De Floriade is de officiële Wereld Tuinbouw Expo die eens in de tien jaar in Nederland wordt georganiseerd. Het park bestaat uit 5 werelden die door een bosgebied aan elkaar zijn verbonden en waar gedurende een half jaar tuinen en paviljoens zijn te bezichtigen. Tijdens deze editie verzorgen 35 landen een inzending. In totaal doen honderd organisaties mee. Onderwerpen die duurzaam en innovatief zijn staan centraal tijdens deze Floriade. Daarnaast vindt dagelijks een cultureel programma met muziek, dans, theater en beeldende kunst plaats. De Koningin is beschermvrouwe van de Floriade. Voor meer informatie: Floriade, tel. 077-3998152, www.floriade.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.