Met de dreumesen naar Drenthe

Drenthe heeft vaak publiekstrekkers, zoals deze beeldenexpo in Assen.


Tot 23 april 2012 kunnen ouders met kinderen op Youtube aan campinghouders vertellen waarom kamperen in Drenthe zo ontzettend leuk is. En de maker van het filmpje met de leukste boodschap, de meeste stemmen en/of het hoogst aantal kijkers mag een jaar lang gratis kamperen in Drenthe in hun eigen tent, beschikbaar gesteld door de Vrijbuiter. Een prijs met een waarde van €4.000,-.

Marketing Drenthe zet deze #KamperenInDrenthe actie uit in samenwerking met zeventien Drentse campings en de Vrijbuiter. Ouders en hun kinderen worden uitgedaagd om een film op Youtube te maken met deze speelse boodschap. Vervolgens barst de strijd los om zoveel mogelijk kijkers en stemmen te krijgen. Want de vijf films die het hoogst scoren op kijkcijfers en aantal stemmen gaan door naar de finale.

Op 5 mei 2012, tijdens het Proefkamperen weekend in Drenthe, maakt een vakkundige jury bekend wie de finale en daarmee een jaar lang gratis kamperen ter waarde van €4.000,- heeft gewonnen. In tegenstelling tot de voorronde, waar het publiek de beste inzendingen bepaald, besluit de jury in de finale welk filmpje de boodschap het beste heeft overgebracht. De finalisten worden speciaal voor deze avond uitgenodigd om naar Drenthe te komen.

Hoe het allemaal precies werkt staat op http://www.drenthe.nl/KamperenInDrenthe beschreven. Op deze website staan binnenkort ook de tussenstanden en ingezonden filmpjes.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.