Prijs voor Grieks hotel

Het winnende Griekse hotel.


Eliza was here’s ontdekking Cressa Ghitonia Hotel & SPA op Kreta is onlangs uitgeroepen tot winnaar in de categorie ‘New Small Hotels, Construction and Design – Europe’ van de jaarlijkse International Hotel Awards. Eliza was here, reisorganisatie van ‘bijzondere vakantieadresjes op onontdekte plekken’, biedt als enige Nederlandse reisorganisatie een verblijf in Cressa Ghitonia aan en speelt hiermee in op de zoektocht naar een authentieke en tegelijkertijd luxe vakantie-ervaring te midden van de lokale bevolking.

Het Kretaanse Cressa Ghitonia Hotel & SPA is in bezit van de familie Folia. In het bergdorpje Sfaka hebben zij 19e eeuwse huisjes gerenoveerd tot een sfeervol complex met vijftien appartementen en studio’s, te midden van een turkooizen zwembad en het familierestaurant. Cressa Ghitonia biedt liefhebbers van wellness een traditionele SPA met sauna, jacuzzi en hammam waar op afspraak massages worden gegeven. Eliza was here biedt van april tot en met oktober een 8-, 10-, 12- of 15-daags verblijf in Cressa Ghitonia inclusief vlucht en huurauto aan vanaf 455 euro p.p. op basis van een logiesverblijf met twee personen. Ter plekke zijn ontbijt en diner met lokale gerechten bij te boeken.

International Hotel Awards
De International Hotel Awards is een prestigieuze prijs binnen de wereldwijde hotelindustrie en worden in samenwerking met Bloomberg Television jaarlijks uitgereikt. De jury bestaat uit twintig professionals met grote kennis van de hotelindustrie van onder meer Google en Royal Bank of Scotland. De International Hotel Awards maken deel uit van de International Property Awards die sinds 1995 worden uitgereikt.

Eliza was here
Eliza was here is een online reisorganisatie en gespecialiseerd in het aanbieden van vakanties rondom het Middellandse Zeegebied in authentieke landhuizen, boerderijen en andere bijzondere accommodaties. ‘Weg van de massa en in stijl van het land’, zo is het credo. Naast vliegvakanties – waarbij verblijf, eigen huurauto en vlucht altijd inclusief is – biedt Eliza was here ook autovakanties aan. Eliza was here biedt momenteel 411 ‘ontdekkingen’ aan op dertig bestemmingen in Zuid-Europa. Eliza was here is aangesloten bij de ANVR, de Stichting Geschillencommissie Reizen (SGR), het Calamiteitenfonds en de Thuiswinkel Waarborg, een keurmerk voor betrouwbaar online winkelen. www.elizawashere.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.