Surf met encryptie onderweg

Surf met encryptie onderweg 11
SurfEasy is een Canadees product dat vanaf 20 februari op de markt verschijnt. Voor een bedrag van bijna 60 dollar (eenmalig) krijg je een usb-stick waarop je volgens de producent overal veilig kunt internetten, omdat al het data-verkeer via de met encryptie-beveiligde servers van het bedrijf loopt. Ze beweren dat je hiermee zelfs in elk internetcafé met een onbeveiligde wifi-verbinding je bankzaken online kunt doen zonder bang te hoeven te zijn dat anderen die gegevens afvangen. Zelfs keyloggers zouden volgens het bedrijf om de tuin geleid worden. Het is ook mogelijk de dienst met een maandbedrag van 5 dollar af te nemen. Misschien iets voor mensen die vaak in het buitenland zitten en zich zorgen maken over hun online veiligheid? We zijn benieuwd naar uw ervaringen.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.