Tent huren voor vakantie

De website van Kampera


In de Telegraaf vandaag een interview met Sander en Ilona Dijkstra die met hun tentenverhuur-bedrijf een gat in de markt zeggen te hebben gevonden. Ze verhuren geen kant-en-klaar ingerichte tenten op een zonnige camping elders, zoals al zoveel bedrijven doen, maar een tentuitrusting die je vanuit je woonplaats meeneemt op vakantie.

„Er zijn een hoop mensen die best graag eens willen kamperen, maar het niet zien zitten om direct een hele uitrusting aan te schaffen’’, vertelt Sander Dijkstra. „Het zijn steeds vaker gezinnen met jonge kinderen die niet meer kiezen voor een luxe huisje of stacaravan, maar ervoor kiezen hun vakantie door te brengen in een tent.” Dijkstra geeft aan dat vooral vrouwen hierbij het voortouw nemen en hun man door middel van een gehuurde tent regelmatig over de drempel weten te krijgen.

Meer informatie: www.kampera.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.