AlleUitjes.nl voor tips

Het logo van AlleUitjes.nl


Hoe meer, hoe beter, wordt wel eens gezegd. Maar iemand die belooft nu eindelijk eens het totale overzicht te geven van uitjes is welkom op internet. Met dat doel is AlleUitjes.nl gelanceerd. AlleUitjes.nl biedt op dit moment ruim 1.000 uitjes in 30 categorieën, en per maand komen er volgens de makers minstens 100 nieuwe uitjes bij. “Dat klinkt veel, 1.000, maar door onder andere de makkelijke zoekfunctie, de categorieën en de Google kaart is het zoeken heel simpel. Je kunt zoeken op naam, op locatie en op categorie”, aldus de presentatie van de site.

Bij elk uitje staat:

  • een beschrijving van het uitje
  • Youtube video’s
  • de laatste Twitterberichten van het uitje
  • bezoekadres, weergegeven op een interactieve Google kaart
  • e-mailadres, telefoonnummer en postadres
  • toegangsprijzen voor volwassenen, kinderen, senioren, en eventuele kortingen die beschikbaar zijn zoals CJP, museumjaarkaart en 65+

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.