Bed & Breakfast Boek

Bed & Breakfast Boek 9
Een paar dagen er tussenuit, in een huiselijke omgeving voor niet al teveel geld: het overnachten in een Bed & Breakfast wordt steeds populairder, zo concludeert de ANWB. Lanceerde de organisatie eerder deze maand nog de B&B-website www.anwbbedandbreakfast.nl, nu publiceert de bond de Bed & Breakfastgids. “Vrolijke inspiratie voor thuis, handig en overzichtelijk voor onderweg”, promoot de ANWB zelf.

Logeren in een stolpboerderij, een weekendje doorbrengen in een plaggenhut, de stad aan je voeten in een grachtenpand of te gast bij een kasteelheer; het aanbod van B&B’s wordt elk jaar gevarieerder. In de gids zijn ze ingedeeld per provincie en per land, met gedetailleerde kaarten en een uitgebreid register.

Bij elke B&B staan adresgegevens, foto’s, aantal kamers, kamerprijs, informatie over het type gebouw, de ligging, aanwezigheid van privésanitair en over de geschiktheid voor fietsers, wandelaars, kinderen, rolstoelgebruikers en hondenbezitters. Reserveren kan direct bij de altijd Nederlandssprekende eigenaar.

ANWB Bed & Breakfast: 1216 pagina’s met 2200 adressen in Nederland en de rest van Europa. De gids kost € 22,95 (ANWB-ledenprijs € 21,95) en is verkrijgbaar bij de ANWB-winkel en in de boekhandel.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.