Boardwalk barst van bedrijvigheid

Dit is het buitenaanblik van The Boardwalk.


Steeds vaker pakken mensen makkelijk het vliegtuig om vooral zon te vinden. Laatst spraken we nog iemand die naar Egypte was afgereisd, niet voor de piramides, maar alleen voor de warmte. Een paar uur verder vliegen en de zonaanbieders zijn in Port Elizabeth. Daar is de bouw in volle gang van wat het grootste entertainment complex van de Oost-Kaap moet worden: The Boardwalk in Port Elizabeth. De bouw zal naar verwachting eind 2012 voltooid zijn.

Het complex is volgens de organisatie het grootste zijn van de regio en biedt, wanneer de bouw is voltooid, 24-uurs entertainment. Zo zijn er verschillende restaurant en caféfaciliteiten, ondergrondse parkeervoorzieningen die ruimte bieden aan 868 parkeerplaatsen, er is een multifunctionele conferentiezaal en een businesscentrum. Gasten kunnen verblijven in het luxe, nieuwe 5-sterren hotel, er is een Spa en Fitness centrum, speelvoorzieningen voor kinderen, een speciaal winkelgebied, fonteinen en aangelegde tuinen die uitzicht bieden over de oceaan.

5-sterren hotel
Het hotel zal in december 2012 haar deuren openen. Het weelderige en ruim opgezette nieuwe 5-sterren hotel biedt bezoekers ultra-luxueuze interieurs en uitzicht op de zee bij Mandela Bay. In totaal zijn er 140 kamers, waaronder acht luxe suites, en een ‘ultra-luxe presidentiële suite’. Tevens zijn er speciaal ingerichte kamers voor gasten met een handicap en is er 24-uurs roomservice.
Verdere faciliteiten op het complex zijn:
* Een buitenzwembad met poolbar , een solarium en verwarmd zwembad
* Een spa en fitnesscentrum met een verwarmd overdekt zwembad
* The Magic Company voor kinder entertainment (met o.a. karts en een carrousel)
* Een bioscoop (ook voor 3D films geschikt)
* Een groot casino

Spa
De Health Spa en Fitness centrum is 850 m² groot, er is een een health bar, een tuin solarium, een verwarmd overdekt zwembad en diverse ruimtes waar men kan relaxen. Het convention centrum opent in december 2012 en heeft een oppervlakte van 3000m ² en is geschikt voor grote conferenties, tentoonstellingen, evenementen en concerten en voor maximaal 2.400 personen. Op het resort is een la carte Aziatisch restaurant dat plaats biedt aan 150 personen binnen en verder beschikt over 74 zitplaatsen buiten op het balkon. Ten slotte wordt hard gewerkt aan wat de grootste muzikale fontein van het zuidelijk halfrond moet worden. Op het ritme van passende muziek zullen waterstralen choreografisch dansen tot 60 meter hoog. Voor meer informatie: www.suninternational.com

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.