Brabant breidt klimbos uit

Je kunt er ook 'klimmen als een aap'


Wat al jaren een hit is in Frankrijk, klimbossen waarbij je als bezoeker langs gezekerde lijnen op grote hoogte door de toppen gaat, dringt nu ook langzaam door tot Nederland. Klimmen als een aap, met pijl en boog schieten als Robin Hood of gewapend met lasergun de bossen van Veldhoven onveilig maken. Vanaf dit voorjaar kunnen bezoekers van het ecologisch klimbos Klimrijk in Veldhoven nu ook deelnemen aan outdoor lasergaming, monkey climbing en shooting games.

Voor diegenen die liever wat dichter bij de grond blijven biedt het park GPS tochten aan voor wandelaars, maar ook voor fietsers. Bijvoorbeeld op een tandem, een hippe Amerikaanse cruiser of een nieuwerwetse omafiets. Een tocht maken op een kickbike step behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast kunnen bezoekers in de huid van Robin Hood kruipen tijdens een schietclinic waarbij met een handboog, een blaaspijp en een geweer of pistool geschoten wordt op schietschijven.

Huub Wijnen, Parkmanager van Klimrijk Brabant, is er klaar voor: “Ons klimbos is en blijft een unieke ervaring, maar vanaf nu beleven bezoekers, zowel individuele gasten als grote groepen, een nog avontuurlijke dag uit.” Die beleving komt bijvoorbeeld sterk naar voren tijdens het laser game spel. “In tegenstelling tot vele andere aanbieders van laser game, duurt ons spel langer en speel je dit spel buiten tussen de bomen op een terrein wat vroeger een opslagplaats voor munitie is geweest.” Vanaf 31 maart 2012 is het mogelijk om gebruik te maken van de nieuwe outdoor activiteiten in Klimrijk Brabant. Vooraf reserveren is gewenst en kan via info@klimrijk.nl of bel 0900-0200 (€ 0,10 p.m.). www.klimrijk.nl.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.