Center Parcs helpt dialysepatiënten

Center Parcs helpt dialysepatiënten 9
Lovenswaardig dat Center Parcs op twee parken faciliteiten heeft geschapen voor dialysepatiënten, die zo gebonden zijn aan medische apparatuur dat een gezellig weekendje weg er normaal gesproken niet voor ze in zit. Uit commerciële overwegingen zal de onderneming het niet doen, aangezien er maximaal aan twaalf mensen tegelijkertijd een plek geboden kan worden. Daar zal de winst dus niet in zitten.

Center Parcs schrijft zelf over de voorziening, die te vinden is in de Eemhof en Parc Sandur: “In samenwerking met Meander Medisch centrum is er op het complex van Marina de Eemhof een Dialysecentrum gevestigd, dat zorg kan bieden aan 12 dialysepatienten per dag. U dient eerst telefonisch een dialysebehandeling aan te vragen. Het dialysecentrum ligt op de begane grond, met prachtig uitzicht over de haven en het Eemmeer. De locatie beschikt over airconditioning en is uiteraard rolstoeltoegankelijk. Ook als u met uw boot in Marina De Eemhof ligt, kunt u gebruik maken van ons dialysecentrum.”

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.