Dutch Week in de Alpen

Dutch Week in de Alpen 9

Après ski is belangrijk in de Dutch Week.


Wie er juist blij van wordt om veel Nederlanders tegen te komen tijdens de (wintersport)vakantie, die kan dit voorjaar in de Franse Alpen zijn hart ophalen. Voor eind april heeft Snowtime namelijk twee sneeuwzekere events met een Nederlands karakter op de agenda staan; in Val Thorens de Dutch Snowtime Week en in Tignes de Snow Fam Week. Beiden events bedienen een brede groep wintersporters, van beginner tot expert, van jong tot oud, van families tot vriendengroepen.

Dutch Week 28 apr -5 mei in Val Thorens: Tijdens de meivakantie vindt de 21ste editie van de Dutch Snowtime Week plaats. Het skigebied van Val Thorens telt 150 km aan pistes en even zoveel off-piste kilometers. Het is een week vol spektakel met dagelijks een après-ski programma met DJ’s van eigen bodem en optredens van gerenommeerde coverbands. Toen Snowtime in 1991 de eerste Dutch Week organiseerde was er alom verbazing. Nu, na ruim 20 jaar, weten de jaarlijks terugkerende bezoekers dat tijdens de Dutch Week sneeuwzekerheid gegarandeerd is en dat het een méér dan een gewone wintersport is. Het programma omvat onder andere: 7e dag skipas gratis, Dagelijks live muziek, DJ’s & entertainment, Koninginnedag in de sneeuw, Kids Club met professionele begeleiding, Lange dagen op de
piste, lentezon en Ski- en snowboardlessen 3, 4, 5 of 6 dagen voor lage prijzen.

Snow Fam Week 28 apr – 5 mei in Tignes: In de meivakantie staat de 3e editie van de Snow Fam Week op het programma in het hooggelegen Tignes. Deze week staat in het teken van families met kinderen en is geschikt voor jong en oud. Zo is er een familievriendelijke après-ski en kunnen er Nederlandse skilessen worden geboekt.Tijdens de Snow Fam Week zijn afwisselende tochten, van en naar de gletsjer en rondom het meer, mogelijk. Het skigebied van Tignes biedt volgens de organistor volop opties voor kinderen en beginnende skiërs en snowboarders, maar zeer zeker ook voor (ver)gevorderde
wintersporters. Details: 100 km aan pistes tot 3456 m hoogte, Après-ski op twee lokaties van zaterdag t/m vrijdag, DJ’s met rustige muziek, Kinderentertainment met o.a. springkussen, Ski- en snowboardlessen 3, 4, 5 of 6 dagen voor
lage prijzen, Met skipas gratis entree Aquacentrum met zwembad, glijbaan. Voor meer informatie: www.snowtime.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.