Efteling brengt persoonlijke sprookjes

Efteling brengt persoonlijke sprookjes 9

De schrijfkabouter van de Efteling aan het werk.


Vanaf vandaag is er online een echte Efteling-noviteit: het Persoonlijk Sprookje.Bezoekers vinden vanaf eind maart op efteling.com/persoonlijksprookje hun eigen mooiste herinneringen terug, die zij in de Efteling hebben meegemaakt. De Schrijfkabouter die ze allemaal heeft opgeschreven, moet ze alleen nog even vinden. De Efteling tekent deze mooiste herinneringen op in een heel persoonlijk sprookjesboek vol geanimeerde illustraties. Het boek kan digitaal bewaard worden, maar naar keus ook worden afgedrukt en thuisgestuurd. Het is ook mogelijk om een boekje voor iemand anders te maken. De Schrijfkabouter heeft ruim 100 miljoen (jeugd)-herinneringen van meer dan 100 miljoen bezoekers die in zestig jaar bij de Efteling op bezoek kwamen.

Weet je nog… Hoe je helemaal verbaasd was dat de Rode Schoentjes zomaar uit zichzelf dansten? Dat je schrok van de draak die de schatkist in het Sprookjesbos bewaakt? Of hoe je voor het eerst in de Python stapte nadat je al je moed verzameld had? Je kon natuurlijk niet afgaan voor je nieuwe vriendin…

Hoe werkt het:
Wie zijn mooiste herinneringen wil terugvinden, gaat naar efteling.com/persoonlijksprookje en maakt kennis met de Schrijfkabouter. Die zit in z’n holle boom te schrijven, en gaat op zoek naar het persoonlijk sprookjesboek dat gevraagd wordt. Om de kabouter te helpen moet een twaalftal vragen beantwoord worden. Terwijl deze vragen beantwoord worden gebeurt er van alles in en rond de holle boom, zodat het al een beleving op zich wordt.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.