Eten via achtbaan op je tafel

In het Foodloop-restaurant komt je eten via een achtbaan op je tafel.


Europapark, dat in 2011 meer dan 4 miljoen bezoekers wist te trekken, heeft een prijs gekregen voor zijn “Foodloop-restaurant”. Het park krijgt voor haar Foodloop-restaurant de “Award for Outstanding Achievement”. Foodloop is het eerste looping-restaurant ter wereld. Hier heeft het eten minstens zoveel plezier als de bezoekers: de gerechten komen namelijk via een achtbaan op je tafeltje. De prijs wordt uitgereikt door de Themed Entertainment Association, een organisatie waarin ontwerpers van belevenissen zich verenigd hebben.

Momenteel maakt het park zich op voor de opening op 31 maart. Europa-Park heeft aan de rand van het attractiepark vier bijzondere themahotels. Hier overnachten de gasten in Spaanse, Italiaanse of Portugese stijl. Als de poorten dit seizoen weer openen, kunnen bezoekers plaatsnemen in een nieuwe achtbaan: WODAN – Timburcoaster. De houten achtbaan is de elfde achtbaan van het park. De baan is 1.050 meter lang, het hoogteverschil 40 meter en de snelheid zal zo’n 100 km/u bedragen. Bijzonder aan deze achtbaan is het feit dat deze twee andere achtbanen zal kruisen.
In juli staat nóg een opening op het programma. Het vijfde themahotel “Bell Rock” is dan gereed om gasten te ontvangen. Ook dit in New England-stijl gethematiseerde hotel kent een vier sterren-superior-classificatie en kan zo’n 1.000 gasten herbergen. Het park ligt in het Zwarte Woud, op enkele kilometers van de A5, bij het drielandenpunt Duitsland-Frankrijk-Zwitserland. Meer informatie: www.europapark.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.