Fietskaart Mechelen: 700 km fietsplezier

Fietskaart Mechelen: 700 km fietsplezier 9
VVV-praat: “Mechelen heeft alles, een stadskern met ruim 300 beschermde monumenten en een fraaie groene omgeving, vlot bereikbaar via de talrijke rivieren en kanalen. De Dijlestad vormt zo een prima uitvalsbasis voor een dagje of weekendje fietsen.”

Inspiratie voor het fietsen vind je in de gloednieuwe fietskaart Mechelen. Die geeft een overzicht van het fietsknooppuntennetwerk in en om de stad. Je stippelt zelf een trip uit met behulp van de gedetailleerde kaart of probeert een van de 6 suggestielussen in het inspiratieboekje uit. In het centrum van Mechelen zijn een noordelijk en een zuidelijk traject bewegwijzerd met groen-witte borden met nummers. Alles samen goed voor 700 km fietsplezier langs knooppunten. Je kunt kiezen voor de monumententour in de stad of een lus richting Bonheiden, Boom, Lier, Rumst of Zemst.

Daarnaast bevat het boekje heel wat informatie die je fietstocht comfortabeler en/of aangenamer maken: picknickplaatsen, fietsverhuurdiensten, oplaadpunten voor elektrische fiets Wie er meteen een weekend van wil maken, vindt in het boekje de gegevens van enkele fietsvriendelijke logeeradressen. De fietskaart Mechelen kost 5,95 euro is verkrijgbaar bij Toerisme Mechelen, Hallestraat 2-4-6, 2800 Mechelen. Online bestellen kan via www.toerismeprovincieantwerpen.be.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.