Geboekt: De Harry Potter-tour


Onvoorbereid op reis gaan is er anno 2012 niet meer bij. Toen we twee jaar geleden naar Amerika gingen merkten we al dat het daar heel gewoon is dat je je bezoek aan een attractie een half jaar vantevoren regelt (zoals bijvoorbeeld Hearst Castle). In Europa zet die trend zich ook in met de Warner Bros Studio’s London, de locatie waar in voorgaande jaren de succesvolle Harry Potter-films opgenomen werden. Daar kun je nu namelijk helemaal niet meer bij de ingang aan de kassa kaartjes kopen! Je móet je kaartje(s) vooraf via internet boeken. De Tour bestaat uit een drie uur durende wandeling door alle sets van de acht Harry Potter-films. Het pretpark gaat op 31 maart van dit jaar voor het eerst officieel open voor publiek. Wij hebben een tour geboekt in mei. Eerst nog maar even voor die tijd al die oude films opnieuw bekijken om in de stemming te komen. Een verslag van ons bezoek volgt hier later.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.