Geef kinderen zomerse tegoedbonnen

Geef kinderen zomerse tegoedbonnen 8
Sommige mensen hebben het hele jaar oog voor aanbiedingen die ze direct kopen voor Sinterklaas. Die organisatietalenten zijn nu ook al bezig met de zomer. Zes weken duurt de zomervakantie. Voor veel kinderen enorm lang. Laat staan voor ouders… Maar de site Homemade Happiness biedt daarvoor een oplossing. Met zomerse tegoedbonnen spreek je samen met de kinderen af wanneer je wat gaat doen. Zo wordt de zomervakantie een stuk beter te behappen.

Met een printbaar knipvel van Homemade Happiness vul je de zomervakantie met leuke dingen, zoals een sorbet maken, uit logeren of naar het bos. Ook zijn er bonnen waarop typische zomervakantie-klusjes voor de kinderen staan, zoals helpen in de tuin en je kamer opruimen. En, heel handig: er zijn ook blanco bonnen om zelf in te vullen. Het tegoedbonnen printbare pakket kost €2,50 en bevat: 32 tegoedbonnen, 4 blanco tegoedbonnen en 1 wikkel om de tegoedbonnen netjes te bewaren. De lijstjes zijn ongeveer 6 x 2,5 cm.

Over Homemade Happiness
Creatieve ondernemers én moeders Diana van Ewijk en Caroline Ellerbeck besloten begin 2009 om het leven meer te vieren en startten Homemade Happiness. Zij maken wat ze zelf zouden willen kopen, in de vorm van rijk-geïllustreerde knipvellen die iedereen in elkaar kan zetten. “Moeder blij, kind trots!”, zo is hun motto. Hun collectie bestaat inmiddels uit meer dan 120 verschillende printbare knipvellen voor originele kinderfeestjes. Van piraten- tot prinsessenthema, en van spelletjes tot traktaties-toppers. Meer informatie: www.homemadehappiness.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.