It’s a small world


Robert Sherman is verantwoordelijk voor veel vrolijke gezichten. Hij is componist van vele Disney-hits. De bekendste is waarschijnlijk wel (pas op, doorzeur-gevaar! Dit liedje zing je zomaar de hele dag!) ‘It’s a small world after all’. Dat is zo’n deun die je met je meeneemt als je door Disneyland Parijs loopt. Sherman, die deze week op 86-jarige leeftijd overleed, won Grammy’s en Oscars voor zijn creatieve prestaties. De man verdient eer voor de muziek die hij maakte, niet alleen voor de attracties, maar ook voor films als Mary Poppins, de Lion King, Jungle Book en de Aristocats. Als eerbetoon hierbij de video van de héle attractie It’s a Small World, in 2008 gefilmd door de redactie van Elke Dag Vakantie.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.