Jack Wolfskin online actief in Nederland

Op pad met Jack Wolfskin.


Jack Wolfskin leert Nederlands spreken! Het bedrijf is namelijk vanaf nu online actief in Nederland. Met een Nederlandstalige website, blog en twitteraccount slaat Jack Wolfskin online een nieuwe ‘lokale’ weg in om consumenten te informeren over producten, materiaaltechnieken, ontwikkelingen en actualiteiten in de outdoorwereld.

“Als één van ’s werelds grootste outdoormerken zet Jack Wolfskin online in op een landgerichte marktbenadering. Dit betekent dat, in tegenstelling tot directe concurrenten, ieder land waar Jack Wolfskin actief is een eigen website krijgt”, zo motiveert het bedrijf zelf dit besluit.

De Nederlandstalige website en het blog bieden de Nederlandse consument informatie over de nieuwste producten, productontwikkelingen, technieken en materialen. Daarnaast geeft Jack Wolfskin via zijn site productadviezen en is er een outdoorblog met productinformatie en -tests met foto- en videomateriaal. Het twitteraccount haakt in op de laatste outdooractualiteiten.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.