Legaal ‘high’ tijdens vakantie

Drankje op grote hoogte in New York.


‘High worden’ tijdens je vakantie kan op verschillende manieren. De ene manier heeft duizenden Nederlanders al in een buitenlandse gevangeniscel doen belanden, maar de andere: duizelig worden van de schoonheid en/of hoogte is volkomen legaal en toe te juichen. Zo is een bezoek aan de skybar vaak letterlijk en figuurlijk het hoogtepunt van een stedentrip.
Onder het genot van een drankje geniet de bezoeker van een fenomenaal uitzicht. Reisportal Travelmap.nl deed daarom een onderzoek naar de top 5 mooiste skybars ter wereld, lees hier de resultaten:

1) 230 Fifth New York
Aan 5th Avenue tussen 26 en 27 street vind je 230 Fifth, een hippe skybar met één van de mooiste uitzichten over New York City. Vanaf het verwarmde dakterras heb je een indrukwekkend uitzicht op o.a. The Empire State building. In de luxueuze Penthouse Lounge, 1 verdieping lager, geniet je onder het genot van cocktails en fingerfood van een prachtig uitzicht over New York. 230 Fifth is 365 dagen in het jaar geopend van 16.00 tot 04.00 uur.
2) Cloud9 Praag
Op de bovenste verdieping van het Hilton Hotel in Praag, aan de oevers van de rivier de Vltava, vind je skybar & lounge Cloud9. De bekroonde skybar Cloud9 biedt een uitzicht over Praag en het kasteel van Praag. De skybar beschikt over prachtige designer meubels en grote ramen voor een ononderbroken uitzicht over Praag.
3)02 Lounge Moskou
De 02 Lounge bevindt zich op de bovenste verdieping van het Ritz Carlton Hotel in het centrum van de Rusische hoofdstad Moskou. Deze skybar beschikt zowel over een overdekt als een openlucht gedeelte met een panoramisch uitzicht over de stad Moskou. Je hebt hier uitzicht over het Rode Plein en het Kremlin. Overdag geniet je in de 02 Lounge van een hapje en drankje. ’s Avonds tovert de loungebar zich om tot een hippe club.
4)Signature Room Chicago
De Signature Room bevind zich op de 95ste verdieping van de John Hancock Center in hartje Chicago. De elegante Signature Room en Singature Lounge bieden naast een prachtige 360 graden uitzicht over Chicago exclusieve gerechten en drankjes. Het art deco interieur creëert een uitnodigende sfeer voor een lunch, brunch of diner.
5)Sirocco Bangkok
Op 63ste verdieping van de Dome at State Tower in het Sirocco Restaurant bevindt zich een van de meeste bekende skybars van de wereld. De skybar van het Sirocco beschikt over een “zwevende bar” en biedt een uitzicht over Bangkok en de Chao Phraya-rivier. De Sirocco is een van ‘s werelds hoogste openlucht bars en staat te boek als een van de coolste spots van Bangkok.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.