Linnaeushof klaar voor nieuw speelseizoen

Prinses Sassa, prins Toto en koning Koos van de tv-serie Het Zandkasteel verrichten de opening.


Bennebroek, waar ligt dat ook al weer? Het ligt ingeklemd tussen Noordwijk en Zandvoort. Het is het thuis van Linnaeushof. En het nieuwe speelseizoen van Linnaeushof, volgens eigen zeggen Europa’s grootste en leukste speeltuin, loopt van woensdag 28 maart t/m zondag 30 september. De officiële opening is woensdag 25 april. Dan presenteren Prinses Sassa, prins Toto en koning Koos van de tv-serie Het Zandkasteel de nieuwe Zandfabriek.

De nieuwste attractie van Linnaeushof is de Zandfabriek. Midden in de kleuter- en peuterspeeltuin ligt al enkele jaren een grote zandspeelplaats. Met de komst van de nieuwe Zandfabriek – twaalf bij tweeënhalve meter groot – wordt deze populaire speelplek voor de jongere kinderen niet alleen vernieuwd, maar ook flink uitgebreid met handbediende graafmachines, transportbanden, een zandzeef, een glijbaan en diverse speelplateaus. Met de waterster kunnen peuters en kleuters nu ook met water spelen in de zandbak en bijvoorbeeld zandtaartjes bakken. Boven de Zandfabriek, die toegankelijk is voor valide en minder valide kinderen, hangt een grote schaduwluifel ter bescherming tegen de zon.

Koninklijke opening
Voor de opening van de nieuwe Zandfabriek komen woensdag 25 april prinses Sassa, prins Toto en koning Koos naar Bennebroek. De sterren van de populaire tv-serie Het Zandkasteel arriveren om 15.00 uur, openen de nieuwe attractie, geven een korte show met Bennie Broek en schudden de handjes van al hun fans. Linnaeushof heeft ruim 350 speeltoestellen en attracties. Voor kleine en grote, voor valide en minder valide kinderen. Er zijn kabelbanen, een trampoline- en luchtkussencentrum, waterfietsen, motorskelters, funny-wheels, hobbelfietsen, minigolfbanen en een superglijbaan. Spectaculair zijn het elf meter hoge Piratennest, de negen meter hoge Toffe Toren, het Pioniersdorp en waterspeeltuin De Oase. De grootste speeltuin van Europa is behalve een ideaal familiepark ook een geschikte locatie voor verjaardagspartijtjes, groeps- en schoolreizen en bedrijfsuitjes. Linnaeushof zegt veel zorg aan de veiligheid te besteden en dat getraind personeel op de kinderen let.

Linnaeushof – Rijksstraatweg 4, Bennebroek, www.linnaeushof.nl

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.