Mariah Carey sluit wintersportseizoen

Als ze komt zingen in Oostenrijk mag Mariah Carey nog wel wat warmers aantrekken. Kan iemand haar dat zeggen?


Ischgl in Oostenrijk schept er al jaren eer in om wereldsterren naar zijn bergen te halen, om daarmee op feestelijke wijze het wintersportseizoen af te sluiten. Op maandag 30 april 2012 valt die eer te beurt aan wereldster Mariah Carey. Zij geeft een openluchtconcert op de skipiste van de Idalp (2.300 meter).

De 41-jarige R&B en pop zangeres Mariah Carey heeft 14 albums, 5 Grammy’s en 18 nummer 1 hits op haar naam staan. De gasten in Ischgl worden tijdens de 17e editie van het Top of the Mountain Closing Concert getrakteerd op klassiekers als ‘Hero’ en ‘My all’ maar ook op haar bekende R&B hits ‘Heartbreaker’ en ‘Touch My Body’.

Ischgl heeft inmiddels een grote naam opgebouwd met de gratis Top of the Mountain concerten aan het begin en einde van het winterseizoen. Artiesten als Kylie Minogue, Elton John, Melanie C, Pink, Tina Turner, Alanis Morissette, Sugababes, Sting, Alicia Keys en The Killers gingen Mariah Carey voor. Ischgl verwacht dit jaar meer dan 20.000 muziek- en wintersportliefhebbers.

Het concert begint om 13.00 uur. Entree is gratis voor iedereen met een geldige liftpas. De skipisten van Ischgl zijn geopend tot en met 1 mei. Voor het ‘Closing Concert’ is een speciaal arrangement samengesteld: 4 overnachtingen op basis van logies/ontbijt, inclusief 4 dagen skipas is te boeken vanaf € 272,- per persoon. Consumenten vinden informatie op de website van Ischgl www.ischgl.com

Met meer dan 238 km piste van de Silvretta Arena, behoort het wintersportgebied van Ischgl/Samnaun tot de toppers van de Alpen. Dankzij de hoge ligging, 90% van de pistes bevindt zich boven 2.000, is de sneeuwzekerheid groot en kan er tot begin mei worden geskied.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.