Meer show in Bobbejaanland

Meer show in Bobbejaanland 9

Nieuw is dit seizoen een show met paarden.


Bobbejaanland richt zich in het seizoen 2012 meer op show. Op 31 maart gaan de deuren weer open van het pretpark, net over de grens in België op drie kwartier rijden vanaf Eindhoven. Bobbejaanland gaat terug naar de roots met show en entertainment, met als hoogtepunt de nieuwe paardenshow met de Vlaamse musicalster Anne Van Opstal, die ook in Nederland optrad in voorstelling op het Theaterfestival Maastricht en de Efteling maar ook in de productie Lulu.

In december was het 50 jaar geleden dat “’t Plezantste Land” zijn deuren opende. Daarom gaat Bobbejaanland ‘back to the roots’ met meer show en entertainment. Bobbejaanland investeert om de ambiance in het park te vergroten. Zo worden de eerste stappen gezet om de entree van het park te verbeteren. Bovendien zorgt een nieuw geluidssysteem ervoor dat de bezoekers in de verschillende zones de muziek horen die bij het desbetreffende thema past.

Vorig jaar werd er geinvesteerd in de nieuwe attractie Dizz, de souvernirshops en de restyling van mascotte Bobbie.
De sinds vorig jaar aanwezige directeur Roland Kleve vond het feest in augustus ter ere van het 50-jarige bestaan van Bobbejaanland zo geslaagd, dat hij die koers wil aanhouden. “Onze bezoekers genoten die dag duidelijk van de extra show en het entertainment die we georganiseerd hadden. Het bevestigde onze mening dat het niet altijd alleen maar groot, hoog en snel moet. We willen als familiepark de waarden van Bobbejaan Schoepen op een moderne manier in ere houden. Bobbejaan Schoepen was een show- en entertainmentman. Dat gaan we terugbrengen in Bobbejaanland”, aldus Kleve.

Naast show en entertainment, met de nieuwe paardenshow als topper, stelt Bobbejaanland ook de nieuwe 4D-film Yogi Bear voor. Bezoekers gaan samen met de hongerige beer op avontuur in Yellow Stone Park om bij alle toeristen een lekkere maaltijd te scoren. Daarnaast zijn er natuurlijk nog meer dan vijftig andere attracties, waarvan heel wat overdekt. De spectaculaire Sledge Hammer, de 25 meter vrije val van de Typhoon, over het water vliegen in de Dreamcatcher, waterpret in de Banana Battle,… Het is maar een greep uit het aanbod dat Bobbejaanland te bieden heeft.

Rode Kruis Vrijwilligersdag
De vrijwilligers van het Rode Kruis staan dag en nacht klaar om in verschillende omstandigheden hulp te verlenen als dat noodzakelijk is. Bobbejaanland vindt dat dat een bedankje verdient. ’t Plezantste land is daarom graag twee dagen lang gastheer voor zo’n 11.000 vrijwilligers. Verspreid over twee dagen kunnen ze genieten van alle attracties, shows en entertainment die Bobbejaanland te bieden heeft. Datum: zaterdag 21 en zondag 22 april

USA Cars and Coasters
American classics, limo’s, oldtimers en remote controlled cars. Bobbejaanland grijpt een beetje terug naar een van de voorliefdes van stichter Bobbejaan Schoepen. Op deze dag staat alles in het teken van exclusieve collectiestukken die nog maar zelden op de weg te bewonderen zijn. Wil je op de foto met een beroemde filmwagen? Neem dan plaats in de General Lee van de Dukes of Hazard. Of race tegen elkaar met de remote controlled cars. Datum: zaterdag 28 april

Geronimo Stilton: Happy Birthday
De wakkere muis Geronimo Stilton is tien jaar actief als schrijver in België. Dat moet natuurlijk gevierd worden. Geronimo zelf heet iedereen van harte welkom in Bobbejaanland om zijn jubileum te vieren. Hij signeert boeken en beantwoordt vragen van iedereen die dat maar wil. En uiteraard treedt hij op in Kinderland. Bovendien zijn er een aantal geluksvogels, die met de wakkere muis een aantal attracties kunnen doen! www.geronimostilton.com Datum: zondag 24 juni

Gameland
In navolging van het grote succes van vorig jaar, staat Bobbejaanland dit keer drie dagen lang volledig in het teken van alles wat met games te maken heeft. Meer dan 15.000 bezoekers reisden toen af naar Bobbejaanland om kennis te maken met de laatste nieuwe game-releases en gaming-hardware , maar natuurlijk ook om plezier te maken in ’t plezantste land. Vanwege het grote succes is het evenement nu uitgebreid naar drie dagen. Data: 7 t/m 9 september

Halloween Holidays
Het is weer tijd om te griezelen met de hele familie tijdens de Halloween Holidays. Heksen, weerwolven, zombies, vampieren, mummies, Frankenstein en Graaf Dracula staan vol spanning te wachten om iedereen te laten griezelen en schrikken. Na het grote succes van de 4D theatershow ‘Vampires!’ met in de hoofdrol de Nederlandse top-illusioniste Sittah Koene, staat dit jaar het vervolg gepland. Data: 13 oktober t/m 4 november

Tarieven
Individuele bezoekers
Volwassenen en kinderen vanaf 1,40 m. € 32,00
Kinderen tussen 1 m. en 1,40 m. € 27,50
Kinderen kleiner dan 1 m. Gratis
Senioren (55+) € 27,50

Voor uw routeplanner: Bobbejaanland, Olensteenweg 45, 2460 Lichtaart

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.