Moviepark opent met Ice Age 4D-film

Moviepark opent met Ice Age 4D-film 9
4D films zijn nieuwe trekkers in pretparken: Niet alleen diepte, maar ook daadwerkelijk het gevoel ervaren dat bij de getoonde actie hoort. Het nieuwe seizoen voor Movie Park start vandaag met een nieuwe 4D-film in de Roxy bioscoop. Sid, Scrat, Manny en Co. zijn te zien in de première van „Ice Age 4D – Dawn of the Dinosaurs“. De 13 minuten durende film neemt de bezoekers mee op een spannende reis met de geliefde luiaard Sid en zijn vrienden. Door computergestuurde stoelen, veel special effects en de 3D-brillen zijn de belevenissen niet alleen hoor- en zichtbaar maar ook voelbaar. De film is in de regel vier keer per uur te zien in het Nederlands, Duits en Engels. De 4D-ervaring sluit aan op de derde Ice Age-film van Twentieth Century Fox, die in Duitsland de meest succesvolle animatiefilm ooit was. In de zomer 2012 verschijnt het vierde deel van de Ice Age-serie in de bioscoop.

Behalve de Ice Age in 4D staan er in Movie Park Germany dit seizoen ook drie nieuwe shows op het programma. In de dans- en zangshow “Back to the Movies” gaat de bezoeker mee op reis door de mooiste filmmelodieën van de afgelopen decennia. In de Western Saloon worden klassieke western-popsongs gecombineerd met verrassende en ongebruikelijke effecten in de show “Western Lightning”. In Studio 7, het theater met 2500 zitplaatsen, strijdt vanaf de seizoensstart de vampierjager Van Helsing in een spectaculaire nieuwe stuntshow.

Van Helsing heeft al in de zomer van 2011 zijn intrek genomen in Movie Park. Zijn Van Helsing’s Factory, een griezelige indoor-achtbaan, werd vorig jaar op de 15e verjaardag van het film- en entertainmentpark geopend en hoort nu bij één van de populairste attracties van het park. Behalve de nieuwe shows zijn er natuurlijk ook nog de andere populaire shows; de Crazy Action Stunt Show en voor de kleinere bezoekers de Nick-Character-Show met SpongeBob en Patrick. Wie niet alleen maar wil kijken en op zoek is naar een ultieme kick, kan terecht bij spectaculaire attracties zoals de High Fall (vrije val vanaf 60 meter hoog) en de Bandit (eerste houten achtbaan van Duitsland). Voor wie dan nog niet genoeg adrenaline door zijn lijf heeft gieren, is er ook nog de looping-achtbaan MP Xpress, met een snelheid van 80 km/u.

Nickland
De kleinste bezoekers van Movie Park Germany voelen zich thuis in Nickland, waar in totaal zestien attracties zijn in het teken van de populaire helden van de tv-zender Nickelodeon. SpongeBob Squarepants, Patrick, Jimmy Neutron en Dora zijn in levenden lijve te zien en te knuffelen. Daarnaast nodigt Jimmy Neutron iedereen uit voor een tocht in zijn achtbaan, gaat SpongeBob een watergevecht aan en verdwijnt Avatar in de lucht met zijn wereldwijd unieke zweefmolen.
Iedereen die dit seizoen aan één dag niet genoeg heeft voor alle shows, achtbanen en attracties, kan gebruik maken van de “2e dag gratis”-actie, die loopt tot en met 30 september. Iedere gast heeft de mogelijkheid om de volgende dag nog een keer gratis terug te komen. Dit kan eventueel gecombineerd worden met een overnachting in een nabijgelegen hotel, die via movieparkholidays.nl te boeken is. Uitgebreide informatie over openingstijden en entreeprijzen zijn te vinden via www.moviepark.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.