Nick & Simon krijgen plek in Tussauds

De maten werden meteen opgenomen....


Als je in Tussauds staat heb je het gemaakt. Dat geldt vanaf nu dan ook definitief voor het duo Nick & Simon. Zij krijgen een plek in het vernieuwde wassenbeeldenmuseum in Amsterdam. De heropening vond vanmorgen plaatst en daarbij mocht een nieuwe grote ster uiteraard niet ontbreken. Onder toeziend oog van het publiek poseerde het duo voor de beeldhouwers die het beeld zullen maken. Door middel van een verkiezing op 100% NL, konden mensen op hun favoriete ster voor een beeld in Madame Tussauds stemmen. Nick & Simon kwamen met 33% van de stemmen als winnaar uit de bus. Bezoekers kunnen vanaf vandaag, na grootschalige vernieuwingen, terecht de attractie met onder meer gethematiseerde ruimtes over geschiedenis en het Koningshuis. Ook kan men in de sets van de sterren persoonlijke fotoshoots houden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.