Nieuw Hilton bij Schiphol


Hotelketen Hilton bouwt een nieuw hotel bij Schiphol. Schiphol Real Estate, vastgoeddochter van de luchthaven, wordt de eigenaar van het vastgoed, Hilton exploiteert het hotel, dat 433 kamers gaat tellen. Het nieuwe hotel zal het huidige Hilton op Schiphol-Centrum vervangen. De bouw begint in het eerste kwartaal van 2013, de oplevering is twee jaar later. Het oude hotel met 280 kamers vlak naast de nieuwbouw blijft tot die tijd in gebruik en wordt daarna gesloopt. Het nieuwe hotel krijgt een traverse, zodat gasten geheel overdekt naar de luchthaven kunnen lopen. Schiphol Real Estate, dat hiermee het eerste hotel in bezit heeft, wilde niet zeggen hoeveel geld gemoeid is met de bouw.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.