Oorlog in Brabant

Voel je als een militair in oorlogstijd bij dit spel.


Geweer geladen? De strijd kan beginnen! Vanaf vandaag krijgen bezoekers van Sportiom ’s-Hertogenbosch de mogelijkheid om – naast de andere sportmogelijkheden bij FitnessClub en AquaFun Sportiom – de strijd aan te gaan tijdens het laser game spel Operation Counterstrike. In een gethematiseerde ruimte van meer dan 1000 m² moeten de diverse spelstrategieën het elke keer weer spannend houden.

Tijdens Operation Counterstrike begeven bezoekers zich op een guur bergachtig terrein, midden in de ruwe bossen van Alaska. Voordat zij met de spannende game beginnen, krijgen zij een missie opgelegd. Volgens Niels de Wildt, Vestigingsmanager van Sportiom, een bijzondere beleving: “Bij ons krijgen bezoekers niet zomaar een lasergun in hun handen gedrukt om vervolgens zonder enige uitleg een donkere ruimte ingestuurd te worden. Wij zorgen voor een introductie waarbij de adrenaline door je lichaam giert en je met moeite kunt wachten om het laser game landschap te betreden. Er zijn verschillende spelvarianten waarbij telkens een andere tactiek vereist wordt. De diverse games variëren van moeilijkheidsgraad zodat beginners, maar ook de ervaren ‘gamers’ zich uit kunnen leven. Wat het extra leuk maakt, is dat je er voor kunt kiezen om door middel van een headset met je teamleden te communiceren. De aankleding met echte bomen en enorme rotsen in combinatie met de spannende licht- en geluidseffecten zorgen voor een bloedstollend spannend geheel. Wij zeggen dan ook ‘It’s not a game, it’s an experience’.”

Reserveren voor laser game Sportiom is noodzakelijk en kan via 0900-0200 (€ 0,10 p.m.). Laser game Sportiom is als grootste indoor laser game van Brabant ook geschikt voor kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten en personeelsuitjes. Kijk voor meer informatie op www.operationcounterstrike.com.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.