PanAm-reis volbracht

PanAm-reis volbracht 9
Reisfotograaf Kadir van Lohuizen heeft zijn tocht van het uiterste zuidelijke puntje van Zuid-Amerika naar het meest noordelijke punt van Noord-Amerika volbracht. In NRC Handelsblad, het project werd mede dankzij die krant en de VPRO gerealiseerd, werd zaterdag de laatste aflevering van zijn tocht gepubliceerd. Daarbij kwam hij bij een gezin dat met een vliegtuig de afgelegen gehuchten in die koude omgeving van proviand voorziet. Hij constateerde een opmerkelijke overeenkomst tussen de allereerste mensen die hij trof op zijn reis en dit laatste gezin: Beide leven een volledig geïsoleerd bestaan aan het einde van de wereld. Zijn belevenissen zijn na te lezen op de website www.viapanam.org

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.