Pasar Malam in Den Haag

Pasar Malam in Den Haag 9
Het Malieveld in Den Haag is vanaf 29 maart 2012 opnieuw in Indonesische sferen. De derde editie van de Pasar Malam Indonesia is voor iedereen met een speciale band of liefde voor Indonesië een feest der herkenning. Indonesische muziek, dans, souvenirs en een bijzonder smakelijke keuken zorgen jaarlijks voor vele duizenden bezoekers. De Pasar Malam Indonesia duurt tot en met 1 april 2012. Kaartjes kosten 5 euro per persoon.

Wat ooit begonnen is als een feestje voor en door Indonesiërs is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement voor iedereen die iets heeft met het veelzijdige Indonesië. Jaarlijks keren er meer dan 150.000 Nederlanders terug van hun vakantie uit Indonesië. De Pasar Malam Indonesia is voor iedereen een mogelijkheid om voor even opnieuw te genieten van de lekkere Indonesische keuken, muziek, dans en souvenirs. Steeds vaker trekt de Pasar Malam Indonesia mensen aan die zich laten inspireren voor een reis naar het verre Indonesië.

Tijdens de Pasar Malam Indonesia 2012 kunnen bezoekers een indrukwekkend programma verwachten. Zo zullen Indonesische popartiesten als Denada, Edo Kondologit en Ello Tahitoe een optreden verzorgen. De Padang Panjang Performing Arts en University of Diponegoro leveren een spectaculaire bijdrage aan het aanbod van Indonesische dans en kunst op het evenement. Kaartjes voor de Pasar Malam Indonesia 2012 zijn verkrijgbaar bij de ingang. Meer informatie

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.