Pharos begint met weblog

Pharos begint met weblog 9

Eric (43) en Nonie (45), samenwonend zonder kinderen, verhalen op de nieuwe site over hun reis.


Websites over reizen zijn er in overvloed in Nederland. Op zich niet erg. Je hebt ook heel veel restaurants en die kunnen toch naast elkaar bestaan. Daarom verwelkomen we een nieuwe site over toerisme: Pharos Reizen van ANWB lanceert deze week de blogsite vakantiebabbels.nl, een blog waar vakantieverhalen kunnen worden uitgewisseld. Ter lancering van de site zijn tien bloggers geselecteerd om een vakantie naar keuze te maken en deze te beschrijven, compleet met voor- en napret. Uiteindelijk zal iedereen op deze blogsite zijn/haar vakantieverhalen kunnen delen, mits deze een bepaalde kwaliteit hebben.

“Vakantiebabbels.nl is niet bedoeld als een recensiesite, maar als een platform om vakantieverhalen te delen, het type belevenissen, weetjes en anekdotes dat mensen elkaar op feestjes vertellen. Over bijzondere ontmoetingen, leuke restaurantjes, de mooiste uitzichtpunten of verrassende weggetjes. Maar ook hoe het is om voor het eerst met kleine kinderen op vakantie te gaan. Of om met een samengesteld gezin vakantie te vieren. De eerste bloggers verschillen in leeftijd van 28 tot 52 jaar, en zullen sterk uiteenlopende vakanties beschrijven. Van een rondreis tot stedentrip en van een wandelreis tot een campingvakantie”, aldus de toelichting van de initiatiefnemers.

Operationeel directeur Maarten Vergouwen: ‘Er zijn al volop sites waar hotels en campings worden gerecenseerd. Maar vakantie is veel meer dan het bed waarin je slaapt. We zijn nieuwsgierig naar de verhalen. We zouden het leuk vinden als mensen hun bijzondere vakantieverhalen op dit blog gaan delen.’

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.