Philadelphia in een app

Philadelphia in een app 8
Philadelphia heeft deze week een Nederlandstalige City Guide iPhone App gelanceerd. Deze App is een onderdeel van een joint promotion campagne met Jan Doets en Cityzapper.nl. Deze compacte stedengids is sinds deze week gratis te downloaden in de App Store en biedt naast algemene stedeninformatie, de beste adressen voor restaurants, interessante musea, reisroutes en overige hotspots. Ook de locals vertellen in de App over hun favoriete Philadelphia spots.

In plaats van dikke travelplanners en reisboeken, hebben de Cityzapper.nl reporters vanuit hun persoonlijke ervaring een selectie gemaakt van de beste hotspots en attracties, die je in één overzicht kunt downloaden op je iPhone. “Philadelphia staat bekend als een wereldstad die alle ingrediënten heeft voor een geslaagde citytrip: een boeiende geschiedenis, een interessant aanbod van kunst, musea en muziek, hippe clubs en restaurants, mooie hotels tot eenvoudige B&B’s en je kunt er fantastisch winkelen (belastingvrij)”, zo wordt de app gepromoot.

De App werkt offline, wat betekent dat je geen extra kosten kwijt bent voor dataverkeer in het buitenland. Ook heeft de App een GPS-functie waarmee je kunt kijken welke hotspots er in de buurt zijn: www.cityzapper.nl/philadelphia.

Philadelphia ligt in de staat Pennsylvania en is de op een na grootste stad aan de oostkust van de Verenigde Staten. Deze stad met 1,5 miljoen inwoners heeft alle ingrediënten voor een geslaagde citytrip en ligt bovendien gunstig tussen New York en Washington, D.C. in.

Twitter: http://twitter.com/#@philadelphia_nl
Facebook: facebook.com/PhiladelphiasGeheimen

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.