Plan je evenement op Facebook


Zelf nieuwe Facebook events aanmaken en direct mensen uit je vriendenlijst hiervoor uitnodigen? Dat kan met Usher, een nieuwe applicatie van MicroStrategy. Usher is een gratis event management applicatie gekoppeld aan Facebook Events en is nu wereldwijd beschikbaar voor de iPhone in de Apple iTunes App Store. Met Usher wordt het plannen van zowel professionele als persoonlijke evenementen en feesten en het versturen van uitnodigingen via de smartphone nog simpeler.

Met Usher kun je via je Facebook Events op de hoogte blijven van de laatste evenementen en feesten in je netwerk. Maar de Usher app heeft nog meer voordelen: de gebruikers kunnen direct een feest of evenement creëren en beheren, elektronische gastenlijsten aanmaken en tickets versturen. De vrienden hoeven zich hierdoor geen zorgen te maken over het verliezen van hun tickets of wachten in een lange rij voor de deur. Bij de portier worden de tickets gecheckt met behulp van een Facebook-foto, QR Code, Code Sight, Usher Code of Phrase Code. De organisator van het feest kan dan via de smartphone bekijken wie aanwezig is.

De Usher app is een aanvulling op het portfolio van nieuwe mogelijkheden voor gebruikers van Facebook. Met de groei van het aantal smartphones is het een voor de hand liggende keuze om de services van Usher op de iPhone te gebruiken.
Voor meer informatie: http://www.usher.com.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.