Reis zoeken op budget

Reis zoeken op budget 9
Er komen vrijwel wekelijks nieuwe websites bij die iets met toerisme of reizen te maken hebben. Hier bij Elke Dag Vakantie proberen we die zo goed mogelijk bij te houden. Ze zijn allemaal met het label V-tips terug te vinden. Een aardige vondst is Wereldradar.nl, dat de mogelijkheid biedt op basis van beschikbaar vakantiebudget een bestemming uit in totaal 50.000 trips naar 4000 locaties te kiezen. Er wordt gebruik gemaakt van de gegeven van 23 touroperators. De beste bestemmingen worden getoond op een kaart, wel zo overzichtelijk.

Tingo is een nieuwe zoekmachine voor hotelkamers. De site gaat constant na of de prijs van je kamer na het boeken daalt. Als er sprake is van een aanzienlijke daling, dan annuleert Tingo je reservering en legt onmiddellijk een nieuwe vast tegen de lagere prijs. Zonder dat je iets hoeft te doen, laat staan je gegevens in te vullen. De site is helemaal gratis.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.