Reizen boeken via Facebook

Reizen boeken via Facebook 9

Reizen voor jongeren tussen de 16 en 22 jaar.


GoFun.nl, het jongerenlabel van Corendon, maakt haar reizen vanaf deze zomer boekbaar via Facebook. GoFun is volgens eigen zeggen populair bij jongeren dankzij het diverse aanbod betaalbare (examen-)reizen, inclusief kroegentochten, excursies en spetterende party’s. Met nu al meer dan 4.000 GoFun.nl fans op Facebook ziet de reisorganisatie een grote toekomst in het aanbieden van reizen via Facebook. Het werkt niet alleen snel en gemakkelijk, het brengt ook nog eens de jongeren die naar dezelfde bestemming reizen gemakkelijk met elkaar in contact. De vakantievoorpret begint online.

GoFun.nl is de eerste Nederlandse reisorganisatie die het boeken van reizen via Facebook mogelijk maakt. Met bijna 6 miljoen leden is Facebook één van de grootste social media netwerken in Nederland, vooral onder jongeren. Liefhebbers van een bruisende feestvakantie kunnen op Facebook terecht voor vakantie- en uitgaanstips, en deze vanaf vandaag direct boeken. GoFun.nl adverteert met “30% goedkoper dan andere aanbieders en gegarandeerd een 100% laagste-prijsgarantie”.

Managing Director GoFun- Roy van Delft: “Ik maak me al jaren hard dat de reisbranche zijn klanten moet laten faciliteren daar waar ze zijn. 20 jaar geleden kwamen de klanten naar het reisbureau toe om een reis te boeken, en nu bedienen wij de klant op een snelle manier, via het internet. Tal van reisorganisaties hebben op de dag van vandaag omzet te danken aan de snelheid van internet, en al helemaal een socialmedia website zoals Facebook kan daar vanaf vandaag goed aan bijdragen”.

GoFun.nl biedt sinds 2006 iedereen tussen de 16 en 22 jaar vakanties aan naar bestemmingen zoals Marmaris en Alanya in Turkije, het Griekse eiland Kreta, Lloret de Mar, Argeles, Texel, Terschelling en het Bulgaarse Sunny Beach.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.